Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zapalio se i potonuo osam metara dugačak brod: Jedini član posade skočio je u more i otplivao do obale

Intervencija gašenja plovila (Foto: Facebook/DVD Zlarin)
Intervencija gašenja plovila (Foto: Facebook/DVD Zlarin) Foto: Facebook/DVD Zlarin
Osam metara dug gliser zapalio se i potonuo u subotu popodne. S glisera registriranog u Vodicama jedini se član izvukao skokom u more.

Hrvatski državljanin koji je bio sam na brodu skočio je u more i otplivao na Veliku Sestricu. Na intervenciju je izašlo 10 članova JVP Šibenik i DVD Zlarin. Brod je, prema informacijama iz Županijskog centra 112, potonuo, izvještava ŠibenikIN.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Gliser je u trenutku potonuća u spremniku sadržavao oko 70 litara benzina, koji nije iscurio u more. Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kažu da nije zabilježeno onečišćenje mora i morskog okoliša.

Ministarstva mora, prometa i infrastrukture objavljeno je da je u tijeku očevid o uzrocima pomorske nesreće kao posljedice izbijanja požara na gliseru. Lučka kapetanija vlasniku će izdati nalog za uklanjanje potonulog plovila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene