Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko prvi...

Potamanili ste sve ostatke? Nema problema, danas kuha Pernar i ima slobodno mjesto za stolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom je Facebook profilu objavio kako će za Uskrsni ponedjeljak prijatelje počastiti ručkom te pozvao sve da za blagdanski stol pozovu nekog za koga znaju da je usamljen.

Pozvao je i sve one koji ga prate na Facebooku da mu se jave ako se žele pridružiti njegovom blagdanskom objedu. 

Pročitajte i ovo Papa Franjo Urbi et orbi Papa na Uskrs poslao poruku zapadnom Balkanu: "Posebno mi je u mislima" Uskrs, ilustracija Sretan Uskrs Znate li razliku između Uskrsa i Vazma? Neki su običaji jako zanimljivi

"Danas je Uskrsni ponedjeljak, mnogi ne rade i provest će ga sa svojom obitelji, ali ima i onih koji nemaju svoju obitelj, daleko im je ili su u lošim odnosima s njom.

Gdje će oni danas otići na ručak? Budući da radim ručak za par dragih prijatelja, na srcu mi je pozvati nekoga od vas tko je u blizini Zagreba da nam se pridruži na ručku. Tko se prvi javi, provest ćemo lijepo popodne svi zajedno.

Na isto pozivam i sve ostale, ako znate da je netko danas sam, pozovite ga u svoj dom i podijelite sa svojim bližnjim ugođaj sa svog blagdanskog stola", objavio je Pernar. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene