Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Montessori igračke

Potaknite razvoj inteligencije kod djece: Igračka s kojom će i najmlađi učiti važne stvari

PR
PR Foto: PR
Razvoj inteligencije djeteta stječe se u njegovom najranijem dobu, ono ima potrebu odmalena usavršavati pokrete ruke, razvoj govora, ima potrebu za samostalnošću.

Montessori metode pokazale su se uspješnima u području razvoja i osamostaljivanja, tako da djeca već od rane dobi (1,5 godina) pokazuju prve znake samostalnosti.

Zbog toga, Montessori igračke se znatno razlikuju od običnih igrački koje služe samo za zabavu:

• Dijete ima mogućnost biranja aktivnosti koju voli
• Lako razvija maštu i samostalnost
• Brzo stjecanje radnih navika
• Potiču socijalne vještine

PR PR Foto: PR

Kako Toyuma igračka pozitivno utječe na odgoj i obrazovanje mojeg djeteta?

Toyuma igračka je kombinacija igre i edukacije u jednom. Mališani će ju obožavati jer je zabavna, a osmišljena je tako da oni lako i brzo nauče razlikovati boje, brojeve i oblike.

Zapravo, ovo su 4 igre u 1: pecanje ribica, slaganje oblika, brojeva i boja. Ove kombinacije igara stimulirat će dječju maštu i razviti kreativnost, logiku i koncentraciju. Pružit će im višesatnu zabavu, te će im s vremenom postajati sve zanimljivije. Dopustite svojem mališanu da samostalno odabere igru jer samostalni odabir u ranoj dobi pozitivno utječe na dječje samopouzdanje i samopoštovanje.

PR PR Foto: PR

Odličan je priručnik za školsku pripremu jer će na ovaj način dijete lakše naučiti pisati i razlikovati brojeve.

• Dugo zadržava djetetovu pažnju
• Edukativno utječe na djecu
• Izrađena je od potpuno netoksičnog i sigurnog materijala
• Učenje i razvoj kroz igru
• Stimulira dječju maštu

>> POGLEDAJTE KAKO ZAINTERESIRATI MALIŠANA ZA ŠKOLU OD MALIH NOGU<<

Montessori metoda poznata je unatrag nekoliko godina i sve je aktualnija. Sakupljena su i mišljenja majki koje su svojoj djeci omogućile ovaj način odrastanja i učenja:

Mama Kristina: ''Iznenadila sam se kada je moje dijete od 1,5 godine počelo razlikovati brojeve!''

PR PR Foto: PR

Otkako je moja Ana napunila 6 mjeseci, suprug i ja počeli smo pažljivo birati igračke koje ćemo joj kupiti. Bila sam svjesna da je na tržištu mnoštvo igračaka: od štetnih materijala i beskorisnih predmeta, do oštrih i nesigurnih dijelova. Onda sam čula za Montessori program i njihove edukativne igračke. Nisam oklijevala ni sekunde jer sam se oduvijek htjela da maksimalno posvetiti razvoju i edukaciji tijekom Anina odrastanja.

U početku sam joj pokazivala igračku, objašnjavala joj boje i brojeve. Nakon par mjeseci zajedničke igre, počela je inzistirati da se igra sama, a igra bi trajala satima.

S nekih godinu i pol dana, došla je do mene držeći broj 2 u ruci i rekla „dva“, tada sam se zaista iznenadila. Pa moje dijete je tako maleno, a već razlikuje brojeve! Kako je vrijeme prolazilo, ona je usavršila i brojeve i boje u zaista ranoj dobi. Sada se sprema za upis u školu i ja mogu reći da sam jedna bezbrižna majka, moje dijete odavno već zna brojeve, boje, a i poneko slovo! Zaista jedna kvalitetna i edukativna igračka koja je, uz moju pomoć, omogućila mom djetetu da kroz igru i na najlakši način usavrši svoje znanje, kreativnost i logiku.

Mama Marina: ''Dugo sam se borila s Markovom nezainteresiranošću''

Otkako je moj Marko bio beba, ništa ga nije moglo zainteresirati ako ja nisam sudjelovala s njim u toj igri. Kupila sam tone i tone igračaka na koje sam samo bacila novac, a moj Marko i dalje nije htio niti jednu pogledati, a kamoli uzeti u ruke. Prijateljica mi je preporučila Montessori Toyuma edukativnu igračku, i od tada se moj dječak ne odvaja od nje. On je sada pametan dječak koji već sa 3 godine razlikuje sve boje, oblike i brojeve, i jedva čeka krenuti u školu.

PR PR Foto: PR

Zaboravila sam dodati još jednu stvar koja je, sigurna sam, važna svim mamama: ova igračka uvijek je uspjela toliko zainteresirati Marka, da sam ja stigla odraditi sve neophodne poslove! Spasila me je!

>>Uvedite profesionalne odgojne metode u vaš dom – KLIKNITE OVDJE I SAZNAJTE KAKO <<

Kako doći do ove nevjerojatne edukativne igračke uz 50 % popusta?

Toyuma igračka ne može se pronaći u običnim trgovinama niti u trgovinama dječjih igračaka. Ova nevjerojatna igračka dostupna je isključivo na internetu. Možete ju naručiti putem njene službene DokiShop stranice.

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala dnevnik.hr , i za njih je pripremila popust od 50 %. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će od vašeg mališana napraviti malog genijalca je i Toyuma edukativna igračka.

Priuštite svojim najmlađima Toyuma igračku, najzabavniju i najedukativniju aktivnost!

NAPOMENA: Popust je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama, koje se tope velikom brzinom, ostalo samo par igračaka.

Naručite Toyuma igračku i gledajte kako vam se dijete razvija u malog genijalca!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene