Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i saborski zastupnik Davor Dretar Drele posvađali su se danas u Saboru. Do sukoba je došlo kada je Jandroković prekinuo Dreletov govor o Facebook statusu jedne medicinske sestre.


Hrvatski sabor danas raspravlja o Izvješću o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć i utrošku sredstava u prošloj godini.

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković objavio pod kakvim će mjerama raditi zastupnici na novoj sjednici Sabora Predsjednik Sabora Jandroković primio Betlehemsko svjetlo mira - 1 Betlehemsko svjetlo u Saboru, Jandroković: "Nadam se da će širiti duh dobrote, razumijevanja, vjere i međusobne povezanosti"

Svoje izlaganje o Izvješću saborski zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar Drele želio je završiti čitanjem Facebook statusa jedne medicinske sestre koja je opisala razliku između radnog dana jedne sestre i saborskog zastupnika.

''Htio sam ukazati na ono što narod misli o nama i našim privilegijama i načinu na koji radimo. U ovom trenutku, kada je ovo naš zadnji radni dan, barem u iduća dva tjedna, pitam – zašto? Zašto sada kada stvarno imamo stotine problema?'' rekao je za govornicom Drele kada ga je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković prekinuo i opomenuo da ne govori o temi izlaganja.

''Potpuno ste u pravu, gospodine predsjedniče'', rekao je Drele, na što mu je Jandroković kazao da o takvim temama može govoriti u slobodnom govoru. ''A ja ću danas to obrazložiti i na press-konferenciji'', kazao je Jandroković.

''Apsolutno ste u pravu. Ja ću sada staviti masku, kao što ste i vi stavili masku na usta svih nas koji bi vam se mogli usprotiviti iduća dva tjedna'', poručio je Drele Jandrokoviću.

''Je, je, danas imate više od 1100 zaraženih, pa vi hodajte bez maske ako mislite da je to u redu'', poručio je Gordan Jandroković saborskom zastupniku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju