Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poslodavac radnike bira prema - horoskopu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrazovanje, iskustvo, radne navike te ostali uobičajeni uvjeti za zaposlenje više nisu dostatni poslodavcima jer su neki od njih počeli djelatnike birati prema tome što o njima kaže horoskop.

Tako je blogerica Kinky Kolumnistica na Blog.hr-u ispričala situaciju koja se nedavno dogodila jednoj njezinoj bliskoj osobi na razgovoru za posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna veliko hvala! Blogerica iz Petrinje: "Zid u hodniku je pucao pred mojim očima... No želim se zahvaliti divnim ljudima" PR JEZIVO PROROČANSTVO BABE VANGE Na 4 horoskopska znaka bačena je crna magija

Naime, poslodavac ju je nonšalantno upitao da mu, uz sve navedene podatke koji se za posao traže, precizira svoj točan sat i minutu rođenja! 

Odmah je bilo jasno da mu je taj podatak bio potreban kako bi joj izradio natalnu kartu i temeljem nje došao do saznanja o kandidatovoj osobnosti, sklonostima, afinitetima, sposobnostima i tko zna čemu još! 

'Smiješno ili žalosno, istinito ili zavaravajuće, potrebno ili nepotrebno, kakogod, ali to se zbilo. Ovaj to nije krivo protumačio jer je naknadno saznao da taj poslodavac to zahtijeva od svih svojih kandidata i da im doista izrađuju natalne karte temeljem kojih biraju 'podobne' za posao, pošto se astrologijom i inače bavi u slobodno vrijeme! Moram li naglasiti da tvrtak slovi za ozbiljnu i da u svom poslovanju nema nikakve veze ni s astrologijom, a ni s bilo kojom srodnom djelatnošću za koju bi taj podatak bio potreban', piše Kinky na čijem blogu možete više pročitati ovoj temi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene