Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispraćaj na Mirogoju

Posljednje zbogom našoj Tajči

Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 8 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 8 Foto: DNEVNIK.hr Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr +21 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/26 >>
Na današnjem su se sprovodu na zagrebačkom Mirogoju od cijenjene kolegice, urednice i reporterke informativnog programa Tatjane Krajač oprostili njezini najbliži te brojni kolege s Nove TV, novinari drugih redakcija i osobe iz političkog života.

Nakon kratke i teške bolesti, 2. lipnja 2018. napustila nas je naša cijenjena kolegica, urednica i reporterka informativnog programa Tatjana Krajač.

Pročitajte i ovo Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina" Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor

Na današnjem su se sprovodu na zagrebačkom Mirogoju od nje oprostili njezini najbliži te brojni kolege s Nove TV, novinari drugih redakcija i osobe iz političkog života s kojima je surađivala tijekom svoje, gotovo 20 godina duge, novinarske karijere.

Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Njezin prerani odlazak veliki je gubitak za Novu TV u čijem je informativnom programu provela 15 godina. Tajči će ostati upamćena kao vrsna novinarka i iznimna kolegica, dobri duh redakcije.

"Od kada znam Tajči, a to je stvarno dugo, ovo je jedini plan u kojem nije uspjela. Nije dopuštala da se nešto ne može, a život joj je često postavljao zapreke po putu. Ona bi ih preskočila i nastavila dalje i na svakom koraku, ali baš svakom, radilo se o snimanju priloga, putovanju koja je toliko voljela ili običnoj kavi u gradu, stekla bi barem jednog novog prijatelja. Tajči je bila dobri duh naše redakcije, vrsna novinarka i urednica, snalažljiva, britkog jezika, ali uvijek pravedna, uvijek i prije svega čovjek. Raditi s njom nije bio posao nego pjesma, nedostajat ćeš nam Tajči", rekla je  direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr

"Imati takvu osobu u timu bila je izuzetna vrijednost za našu kuću, a njezin prerani odlazak neizmjeran je gubitak za Novu TV, struku, za naše gledatelje, a najviše za kolege i prijatelje s kojima je dijelila svakodnevicu", kazao je Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV.

Tatjana je rođena 28. ožujka 1979. Tijekom studija na Fakultetu političkih znanosti počinje raditi na Radio Studentu gdje ju je privuklo političko novinarstvo u kojem je provela polovicu svog života. Novinarsku karijeru od 1999. godine gradi na Plavom radiju, gdje je osim dnevnog novinarstva sudjelovala u kreiranju tjedne emisije Rikverc i dnevnog pregleda tiska Skener.

Dio tima Nove TV postala je 2003., a tijekom 15 godina rada u informativnom programu specijalizirala se za praćenje unutarnje politike: rada Vlade, Sabora, predsjednika i političkih stranaka. Sudjelovala je u uređivanju Dnevnika te mnogim važnim projektima Nove TV.

Od 2000. godine odradila je sve predsjedničke, parlamentarne, europske i lokalne izbore, a kao jedini novinar iz Hrvatske pratila je dio američke predsjedničke utrke te prvu predsjedničku debatu Obame i McCaina u Denveru.

Kao reporter, pratila je hrvatski put u Europsku uniju od vremena prije pregovora pa do punopravnog članstva, a o putu prema Europi izvještavala i u Hrvatskoj i usporedno u Europskom parlamentu i parlamentima drugih zemalja članica. 2017. godine sudjelovala je u kreiranju uspješne rubrike Dnevnika Nove TV (NE)FORMALNO koju je uređivala i vodila zajedno s kolegom Mislavom Bagom.

Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 10 Foto: DNEVNIK.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene