Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medije kritički analizirao

Posljednji domjenak za medije kod predsjednika Mesića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stjepan Mesić posljednji je put kao šef države na tradicionalnom novogodišnjem domjenku, ugostio svoje najžešće oponente, predstavnike sedme sile.

Kao i svake godine, predsjednik je rad medija kritički analizirao. Pozvao je novinare da se u budućnosti pridržavaju pravila profesionalne etike te da se vrati istinska sloboda medija. Oprostio se s medijima kao šef države, ali je najavio kako će se suradnja nastaviti na novoj adresi, u uredu bivšeg predsjednika.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Priznao je kako u ovih deset godina u odnosu s novinarima nisu uvijek cvjetale ruže. 'Vi ste trebali mene jer sam bio izbor vijesti, a ja vas jer sam preko vas pokušao plasirati vijest u zemlji i svijetu', rekao je Mesić. 'Mogu reći da ste bili duhovit čovjek', kazao je Zdenko Duka, predsjednik HND-a.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene