Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika MZOS-u

Budak: Ministarstvo napravilo najmanje za reformu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj Strategije razvoja obrazovanja prof. dr.sc. Neven Budak kritizirao je ministarstvo obrazovanja tvrdeći kako su oni napravili najmanje za reformu, a trebali su napraviti najviše.

Voditelj Strategije razvoja obrazovanja prof. dr.sc. Neven Budak izjavio je kako su Boris Jokić i ostatak ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu napravili najviše, a najmanje je napravilo ministarstvo obrazovanja koje bi trebalo u najvećoj mjeri raditi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministar obrazovanja ''Ne razmišljam o ostavci'' Slika nije dostupna Reakcija na izbor Culej SDP o kurikularnoj reformi: "Izgubili smo najmanje četiri generacije učenika"

Sudionici konferencije su se osvrnuli na ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara, kao i na situaciju s Cjelovitom kurikularnom reformom. Rekao je to na konferenciji za medije o dosadašnjoj provedbi projekta 'Nove boje znanja' koja upozorava na opasnost od toga da se ne provodi Strategija obrazovanja, znanosti i tehnologije. Projekt 'Nove boje znanja' zapravo je ime za projekt provedbe Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije.

Za Jokića i njegovu skupinu misli da ih nitko neće moći zamijeniti, jer su oni veliki entuzijasti i nada se da će se vratiti i dovršiti posao.

Komunikacija s MZOS-om i Uredom Vlade je nepostojeća, tvrdi Budak te dodaje da niti jedan sastanak nisu imali s ministrom. Posebno stručno povjerenstvo na čelu s Budakom radit će i dalje koliko će moći, jer su, naglašava on - entuzijasti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene