Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otvaranje novog trgovačkog centra i koncert svjetske pop zvijezde Lady Gage mogao bi u petak izazvati ogromne gužve na zagrebačkim prometnicama.


Policija i komunalne službe Grada Zagreba procjenjuju kako bi se čak 100 tisuća Zagrepčana moglo uputiti prema Laništu pa se građane poziva na mjere opreza, a već je uvedena i posebna regulacija prometa za sutra.

Vezani članci Nesreća Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji čas spasio dijete od pomahnitalog vozača Vozači iz pakla (Foto: thechive.com) Neki vozači zaslužuju poseban krug pakla... ili barem oduzimanje vozačke

ZET je osigurao povećanje broja tramvajskih linija prema Novom Zagrebu, a vlasnici Arena Centra, osigurali su posebne, besplatne autobusne linije koji će od 5. do 7. studenog od 9 do 22 sata voziti na liniji između parkirališta Zagrebačkog velesajma do Arena Centra. Ta linija je uspostavljena iz razloga što se na parkiralištu ovog centra može smjestiti 4.500 automobila, a očekuje se kako bi zainteresiranih posjetitelja moglo biti puno više. Samo na koncertu Lady Gage očekuje se 17 tisuća posjetitelja.