Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Popravite vaš kućni budžet: 3 načina uštede koje ne smijete propustiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blagdansko doba trošimo najviše, ali i pokušavamo pri tom uštedjeti kako se od prosinca ne bismo oporavljali cijelu godinu. Otkrivamo vam tri načina uštede koji će vam pomoći da popravite vaš kućni budžet.

Kako uštedjeti, a pri tome se ne odreći stvari u kojima uživamo ili bez kojih trenutno ne možemo, pitanje je koje muči većinu ljudi. No, otkrili smo kako tomu doskočiti. Za vas smo pronašli način kako da vaš kućni budžet ne ostane opustošen, a da i dalje uživate u svim čarima hedonističkog života.

Pročitajte i ovo Gorivo kod susjeda jeftinije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cijene benzina Usporedili smo cijene goriva u Hrvatskoj s onima u inozemstvu: Evo gdje se u susjedstvu isplati točiti gorivo Slika nije dostupna BEZ OBZIRA NA VISINU PRIMANJA Stručnjakinja za osobne financije objasnila kako svatko od nas može uštedjeti

1. Uštedite na troškovima vašeg limenog ljubimca

Velik udarac na naš budžet dolazi obično jednom ili dva puta godišnje, a često je vezan za naše vozilo. Tehnički pregled i osiguranje automobila mogu nam biti opterećenje, pogotovo ako su ispred njega uslijedili neki nepredviđeni troškovi poput popravaka ili novih zimskih guma. Kako bi lakše preživili takav manjak na računu, može nam pomoći Osiguraj.me, nova internetska stranica preko koje možete kupiti najpovoljniji paket auto osiguranja dosad. Ako ste do sad slijepo uplaćivali jedno te isto obavezno auto osiguranje prije tehničkog pregleda, pri tome plaćali više i provodili vrijeme u razgovorima s prodajnim agentima, ova stranica znatno će vam uštedjeti vaše vrijeme, ali i novac.

2. Uštedite i pri tom uživajte

Iako se pretpostavlja da će te se kod prvih mjera štednje odreći užitaka poput putovanja, wellnesa, tretmana uljepšavanja ili pak večera u restoranima, tomu ne mora biti tako. Stvari koje bi inače ozbiljno mogle naštetiti vašem budžetu mogu vam i dalje biti dostupne ako na njima uštedite. Na stranici Crnojaje.hr potražite odlične ponude za putovanja, večere, tretmane uljepšavanja, škole skijanja i slične hedonističke stvari koje si inače možda ne biste mogli priuštiti.

3. Uštedite na namirnicama

Pazeći gdje i po kojim cijenama kupujete namirnice možete itekako uštedjeti. Gdje je najjeftinije, a kvalitetno meso, koji je deterdžent za rublje jeftiniji u kojem supermarketu i kako možete jeftinije proći u kupovini božićnih poklona, pitanja su koja se mnogi od nas često pitaju kada želimo popraviti kućni budžet, no potraga za njima pravi je posao. Od kad postoji stranica kao što je Lisnica.hr, taj posao za nas obavlja najlukavija lisnica u gradu. Na jednom mjestu možete saznati gdje su najbolje akcije, uspoređivati cijene namirnica u svim većim supermarketima i pri tom uštedjeti.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene