Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri bivša direktora

O optužnici u slučaju 'Fimi-medija HAC' odlučivat će se u prosincu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se trebalo opet odlučivati o optužnici protiv četvorice bivših direktora u Hrvatskim autocestama i Autocesti Rijeka-Zagreb, u sudskom slučaju 'Fimi-medija HAC'.

USKOK je još ranije ove godine podignuo optužnicu protiv četvorice bivših direktora u Hrvatskim autocestama (HAC) i Autocesti Rijeka-Zagreb (ARZ), u sudskom slučaju 'Fimi-medija HAC', ali je ju je optužno vijeće odbacilo zbog prekoračenja zakonskih rokova.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak

USKOK tereti Marija Crnjaka, Juricu Prskala, Josipa Sapunara i Zlatka Korpara, direktore u HAC-u i ARZ-u, da su mimo redovne procedure isplatili oko devet milijuna kuna tvrtki Fimi-media. Taj novac je, prema toj optužnici, bio namijenjen crnoj blagajni HDZ-a.

>> Odbačena optužnica protiv direktora HAC-a jer nije podnesena na vrijeme!

USKOK se na rušenje optužnice žalio Vrhovnom sudu i sada se o njoj ponovno trebalo razmatrati, ali Jurica Prskalo nije se pojavio na sudu, jer, kako doznajemo, nije dobio poziv. O optužnici će se razmatrati u prosincu.

Fimi medija, slučaj u kojem se sudi HDZ-u već se bliži kraju, a protiv njezinih 'krakova' tek se odlučuje o optužnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene