Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zbog bolesti odvjetnice

Ponovno odgođeno suđenje za 'veliki maestro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje dužnosnicima Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) i ostalim optuženima u tzv. "velikom maestru" danas je kao i jučer odgođeno zbog bolesti braniteljice drugooptuženog Roberta Peše, bivšeg potpredsjednika Fonda.

Rasprava na kojoj su se ponovno trebale prikazivati snimke tajnog praćenja na kojima USKOK temelji optužnicu u jednom od najvećih antikorupcijskih postupaka, tako bi se sada trebala održati idućeg ponedjeljka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlouporabe položaja ‘Veliki maestro’ sutra na Vrhovnom sudu Slika nije dostupna 'Veliki maestro' Odvjetnici traže oslobađajuću presudu

Bivše potpredsjednike HFP-a te još šestero suoptuženih tereti se za malverzacije s prenamjenom zemljišta Ciglane Nin, prodajom dionica hotela Živogošće i Podgora, pretvorbom Osječke pivovare i procjenom zemljišta Badela.

Osim za primanje i davanje mita USKOK ih tereti za pomaganje u primanju mita, izdavanje i neovlašteno pribavljanje poslovne tajne, udruživanje za počinjenje kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti, te pomaganje i poticanje na te zlouporabe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene