Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštetila Bračane za 75 milijuna kuna

Ponovno odgođena glavna rasprava u suđenju Ivani Domić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskome sudu u Šibeniku danas je ponovno odgođena glavna rasprava u suđenju bivšoj predsjednici Općinskog suda u Braču Ivani Domić i još 13 osoba koje se terete da su počinile mnoge nezakonitosti u utvrđivanju vlasništva i uknjižbe zemljišta, zbog čega su mnogim Bračanima oteli zemljište i nekretnine vrijedne oko 75 milijuna kuna.

Glavna rasprava danas je odgođena jer se na sudu nije pojavio 83-godišnji Dušan Definis, koji je doživio moždanu kap te je operiran. Glavna je rasprava bila odgođena i u prosincu prošle godine jer na nju također nije došao Dušan Definis zbog prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog nepristupanja jednog od optuženih odgođena rasprava u postupku protiv Glavaša Slika nije dostupna Slučaj Kalmetina vozača: Odgođena rasprava zbog tajnih tonskih zapisa

>> Suđenje Ivani Domić nastavlja se u prosincu

Sutkinja Jadranka Biga-Milutin glavnu je raspravu najavila za 15., 16. i 17. travnja. Pozvani će biti svi predloženi svjedoci koji dosad nisu ispitani, osim onih koji prebivaju izvan Republike Hrvatske. Svi dokazi izvodit će se 16. i 17. travnja, rekla je sutkinja Biga-Milutin.

Ako Dušan Definis zbog bolesti u travnju ne bude mogao biti na glavnoj raspravi, vjerojatno će se, kako je danas rečeno, njegov slučaj razdvojiti kako bi se nastavilo suđenje Ivani Domić i ostalim suoptuženicima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene