Među navijačima na prepunom riječkom stadionu bili su i premijer Andrej Plenković te predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija


Premijer Plenković je s članovima Vlade utakmicu Hrvatska – Slovačka pratio u društvu predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera i Marijana Kustića, izvršnog direktora HNS-a.

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Rujevici (Foto: Pixsell,Igor Soban) - 4 Euforija na tribinama: Pogledajte kako je razdragana Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene Kolinda Grabar Kitarović s navijačima u Rijeci (Foto:Nel Pavletic/PIXSELL) Predsjednica spremna za odlučujući okršaj Vatrenih sa Slovacima i pozira s navijačima u Rijeci

Istovremeno, predsjednica Grabar-Kitarović utakmicu je pratila tik do ostalih navijača. Predsjednica je uoči utakmice rekla da očekuje pobjedu: "Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu."