Među navijačima na prepunom riječkom stadionu bili su i premijer Andrej Plenković te predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija


Premijer Plenković je s članovima Vlade utakmicu Hrvatska – Slovačka pratio u društvu predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera i Marijana Kustića, izvršnog direktora HNS-a.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković otkrio zašto je danima izbjegavao kamere: ''Niti jedan premijer nije bio ovoliko dostupan. Može vam i netko drugi puniti program'' Jakov Kitarović i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) "Sjednica" Vlade u Spaladium Areni: Pogledajte tko je sve s tribina pratio sraz Hrvatske i Srbije

Istovremeno, predsjednica Grabar-Kitarović utakmicu je pratila tik do ostalih navijača. Predsjednica je uoči utakmice rekla da očekuje pobjedu: "Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu."