Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na cesti

Policijska potjera za kravom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zalutale krave koju su uplašila svjetla i potjera na prometnici Vodnjan-Bale, sinoć se od 21 sat odvijala drama. Policija i veterinari pokušavali su uhvatiti životinju koja je trčala cestom, ali se uplašena krava u jednom trenutku sudarila s nadolazećim automobilom.

'Ugledao sam policijske rotirke i usporio misleći da je sudar kod bivše Cestarske kuće. U trenutku mi se pored auta stvorila krava, a udarac mi je zanio auto, no, srećom bez većih posljedica. Trčala je u smjeru Bala. Auto mi je malo oštećen, a krava je ostala bez roga', ispričao je vozač kojem nije jasno zbog čega policija nije zatvorila cestu jer se mogla dogoditi i veća nesreća, piše barkun.hr. Krava je nakraju uspjela pobjeći policiji i veterinarima.

Pročitajte i ovo Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga" Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene