Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocesti A3

Velika policijska akcija kod Rugvice: Pojačani nadzor vozila u tijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometni policajci zaustavljaju vozače kod naplatnih kućica nedaleko od Rugvice. Kontroliraju automobile i robu koju prevoze, a iz policije govore da ovakvih akcija ima svakoga tjedna.

"Provodimo akciju pojačanog nadzora prometa na izlazu s autoceste A3 u smjeru Zagreba", rekli su iz PU zagrebačke. 

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora Policijska potjera u Zagrebu pod rotirkama VIDEO Dramatična noć u Zagrebu, policija u neviđenoj potjeri, svjedokinja za DNEVNIK.hr: "Pored auta je na travi sjedio muškarac, oko njega policija. Pretraživali su mu auto"

Prometni policajci zaustavljaju vozače te kontroliraju ispravnost vozila, dokumenata i robe koju vozači prevoze. Koliko će dugo trajati akcija, nije poznato, a detalji će biti poznati na kraju same akcije.

Ovakve akcije standardna su procedura policije, no uzrokuju sporiji promet i stvaranje mjestimičnih gužvi. Tako je karlovačka policija pregledavala sva vozila početkom studenog na odmorištu Draganić na autocesti A1.

I tada je promet tekao usporeno, no akcija je urodila plodom jer su policajci otkrili devet Turaka koji su ilegalno ušli u Hrvatsku. Uz to su dva puta zaplijenili oko kilogram amfetamina te 20 grama marihuane. Utvrdili su 41 prekršaj sigurnosti u prometu, četiri porezna i carinska prekršaja, dva veterinarska i jedno kršenje odredbi o gospodarenju otpadom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene