Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

POMAŽE I HGSS

Velika potraga za muškarcem iz Sinja i dalje u tijeku: Krenuo autom na policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za muškarcem koji je bježao policiji na području Sinja zbog čega je jedan od službenika i zapucao.

I dalje se intenzivno traga za muškarcem koji je u petak navečer bježao policiji, zbog čega je jedan od službenika i zapucao. Kako su nam rekli iz PU splitsko-dalmatinske, policiji je i HGSS pomagao u traganju za muškarcem.

"U odnosu na uporabu vatrenog oružja, obavljen je očevid na mjestu događaja i na oštećenom vozilu koje je sinoć pronađeno. U ovom trenutku provodi se postupak ocijene opravdanosti uporabe sredstava prisile", kazali su nam iz policije.

U petak navečer je odmah i obavješteno nadležno državno odvjetništvo.

Policijska postaja Sinj je u petak oko 16 sati, nakon zaprimanja informacije o nestanku muškarca, koji se u nepoznatom pravcu udaljio od kuće, uz postojanje sumnja da sebi želi nauditi, odmah organizirala traganje.

Pročitajte i ovo Anica Brajković Policija moli za pomoć Javite se ako ste vidjeli ovu tinejdžericu: Nestala je prije nekoliko dana i obitelj traga za njom

Pročitajte i ovo Policija traži muškarca POLICIJA MOLI ZA POMOĆ VIDEO Prepoznajete li ovog muškarca? Pištoljem je pokušao opljačkati trgovinu u Dubrovniku

Ubrzo su dobili dojavu da je muškarac viđen u osobnom vozilu na benzinskoj pumpi na području Sinja.

Muškarac je, kažu u policiji, povećanom brzinom krenuo vozilom na policajce tijekom njihova postupanja na benzinskoj postaji.

"Policijski službenik je zbog otklanjanja opasnosti od sebe i kolege iz vatrenog oružja ispalio hitac, a muškarac se, ne usporavajući, vozilom udaljio s mjesta događaja", kazali su iz policije, koja nastavlja potragu za odbjeglim muškarcem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene