Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo upozorenje

POLICIJA UPOZORAVA Građani OPREZ prilikom sklapanja pretplatničkih ugovora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u ponedjeljak pozvala građane na oprez prilikom sklapanja raznih pretplatničkih ugovora.

Upozorenje građanima uslijedilo je pošto je primorsko-goranska policija prošlih dana zaprimila prijave dvoje građana, u dobi od 83 i 21 godine, koji su oštećeni takvim kaznenim djelima prijevare.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Oni su za druge osobe u trgovinama u Rijeci i Krku potpisali ugovor o korištenju telekomunikacijskih usluga i kupnji mobitela, nakon čega su stvarni korisnici usluga i mobilnih uređaja nestali u nepoznatom smjeru.

Procjenjuje se da su građani, čiji su potpisi na ugovorima, sveukupno oštećeni za oko 18 tisuća kuna.

UPOZORENJE HGK 'Prevaranti se predstavljaju kao naši zaposlenici'

Policija poziva građane da budu posebno oprezni i ne nasjedaju na razne oblike prijevara kojima počinitelji nastoje ostvariti protupravnu imovinsku korist te da svoje osobne podatke ne čine dostupnima drugim osobama.

Građanima se savjetuje da prije potpisivanja ugovora, obrazaca i sličnih papira dobro provjere o čemu se zaista radi i tako izbjegnu nepotrebne troškove i materijalnu štetu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene