Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez značajnijih incidenata

Policija u Splitu privela 85 osoba – 36 hrvatskih i 49 stranih državljana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija privela je 85 osoba vezano za utakmicu u Splitu.

U odnosu na održano javno okupljanje, međunarodnu nogometnu utakmicu nogometnih reprezentacija između Hrvatske i Mađarske prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, priopćila je noćas splitska policija.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Pregledom stadiona pronađeno je 8 komada različitih vrsti pirotehničkih sredstava.

Do trenutka slanja priopćenja (oko 2 sata u noći), na području Grada Splita, kao i na stadionu za vrijeme održavanja javnog okupljanja, nisu zabilježeni značajniji sigurnosno negativni događaji, oštećenja imovine, kao ni ozljeđivanje osoba.

Policijski službenici tijekom čitavog su dana poduzimali mjere i radnje u cilju prevencije protupravnih ponašanja te su intenzivno opservirali centar grada i mjesta gdje su se okupljali navijači.

Policijski službenici osiguravali su mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno “fan zonu“, odakle su gostujući navijači uz pratnju policije dopraćeni na stadion bez bilježenja značajnijih incidenata.

Ukupno je privedeno 85 osoba, od čega 36 hrvatskih državljana i 49 stranih državljana uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene