Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TKO GA POZNAJE?

Policija traži pomoć: Krivotvorio dokumente i podigao "veću količinu novca"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija moli građane za pomoć u prepoznavanju osobe koju dovode u vezu s prijevarama u nekoliko banaka u Zagrebu.

Policija je objavila fotografije starijeg muškarca snimljene još 27 prosinca nadzornim kamerama u poslovnicama više zagrebačkih banaka. 

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Toga su dana, kažu u policiji, počinjena kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprava. Njima još uvijek nepoznat počinitelj je, koristeći se krivotvorenim dokumentima, podigao veću količinu novca.

Iznosi se ne spominju, ali se navodi da je muškarac, za kojeg procjenjuju da ima između 50 i 60 godina i da je visok oko 175 cm, toga prosinačkog dana odjenuo kaput i kapu, nosio je naočale, a kretao se uz pomoć štapa. 

"Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192, kao i e-mailom na zagrebacka@policija.hr", poručuju iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene