Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija traži dvije nestale maloljetnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krapinsko-zagorska i sisačko-moslovačka policija izvijestile su o nestanku dviju maloljetnica, 15-godišnjakinje iz Mača i 17-godišnjakinje iz Popovače, te su, kako dosadašnje mjere traganja nisu dale rezultata, u pomoć pozvale medije i građane.

Krapinsko-zagorska policija priopćila je kako je prije tri dana 15-godišnja Ana Marija Golub iz Mača otišla od kuće i od tada joj se gubi svaki trag, a nestanak je prekjučer, nakon što se kući nije vratila cijelu noć, zlatarbistričkoj policiji prijavio njezin otac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne zna se uzrok smrti Tijelo muškarca pronađeno u Savi kod Ivanić Grada Slika nije dostupna Na cjevovod montirali crijevo Izbušili cjevovod i krali gazolin

Policija poziva građane, koji eventualno imaju bilo kakvih saznanja o kretanju ili trenutnom boravištu nestalih maloljetnica, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobno ili nazovu na telefon 92. Djevojka je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, kestenjastih očiju, srednje duge guste kestenjaste kose i ovalnoga lica.

Kada je odlazila od kuće bila je odjevena u tamno smeđu sportsku jaknu s kapuljačom, svijetloplave uske traperice i bijele 'balerinke'.

Policija u Kutini, pak, već pet dana traga za 17-godišnjom Katom Bilogrević, čije je prijavljeno prebivalište u Popovači, a neprijavljeno u Ivanić Gradu.

Nestanak je prijavio kutinski Centar za socijalnu skrb, a u prijavi je navedeno kako je djevojka 22. listopada s adrese u Ivanić Gradu otišla u nepoznatom smjeru te se više nije vratila niti se ikome javila.

Visoka je oko 165 centimetara, smeđe kose, plavih je očiju, a opis odjeće nije poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene