Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je pronašla maloljetnu Mateu M. koju su roditelji tražili od nedjelje poslijepodne, kada je posljednji put viđena u Sisku. Šesnaestogodišnja djevojka pronađena je neozlijeđena i uskoro će ju preuzeti otac.


Matea M, 16-godišnja djevojka za kojom je tragala njezina obitelj od nedjelje popodne pronađena je neozlijeđena, potvrđeno nam je u PU sisačko-moslavačkoj. 

Vezani članci HGSS, ilustracija U tijeku velika potraga za nestalim mladićem: Uključeni gotovo svi spasitelji, traže ga dronovima, plovilima, psima, helikopterima... Gabrielle Petito Smrt u nacionalnom parku: Par youtubera pregledavao snimke i uočio trag koji je doveo do pronalaska nestale djevojke

U policiji su nam potvrdili da je djevojka pronađena jutros te da je s njom sve u redu. Trenutno je smještena u, kako kažu, "odgovarajuću ustanovu", a preuzet će ju otac koji je na putu prema njoj.

Maloljetnica iz malog mjesta nedaleko od Siska posljednji je put viđena u nedjelju u Sisku. Iako je majci rekla da će se vratiti u 22 sata, kući nije došla, nakon čega su roditelji nestanak prijavili policiji te su pomoć potražili i preko društvenih mreža.