Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu 10 godina zatvora

Trogir: Komandir Šamil uhićen zbog poticanja na terorizam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Trogiru uhitila 42-godišnjeg muškarca, samoprozvanog komandira Šamila, koji je u video poruci na YouTubeu rekao kako je bombaške napade u Zagrebu izvršio pokret otpora!

Jutros je u Trogiru, pod sumnjom za poticanje na terorizam, policija uhitila 42-godišnjeg muškarca, poznatijeg kao komandir Šamil, za Dnevnik.hr je potvrdila glasnogovornica MUP-a Jelena Bikić. Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo kako je njegov identitet utvrđen upravo zahvaljujući video zapisu postavljenog na You Tubeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Vrag odnio šalu' 'Komandir Šamil': Sve je bila šala, duboko se kajem Slika nije dostupna Poticanje na terorizam Policija podignula kaznenu prijavu protiv komandira Šamila, prijeti mu 10 godina

>> Komandir Šamil: Napade u Zagrebu izvršio je pokret otpora!

Podsjećamo, komandir Šamil je na You Tubeu objavio snimku na kojoj preuzima odgovornost za napade u Zagrebu, te je pozvao na rušenje mostova, napade na zlatare, napade na policiju, na napade na ustanove sa zastavama Europske unije.  Video je nazvan 'Komunisti u Hrvatskoj priznali terorističke napade u Zagrebu', a snimku je objavila 'Domoljubna organizacija Croatorum'. Građani su na Facebook stranici Vlade objavili link na članak o ovom videu.

Komandir Šamil bi za javno poticanje na terorizam mogao dobiti kaznu od jedne do deset godina zatvora.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene