Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija: Požar u kojem je poginuo izazvao sam zatvorenik s upaljačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija potvrdila je u utorak kako je očevidom u pulskom zatvoru utvrđeno da je 25-godišnji zatvorenik jučer poginuo u požaru koji je sam izazvao upaljačem.

Policija je priopćila da je 25-godišnji hrvatski državljanin bio je smješten u posebno osiguranoj prostoriji (samici) u kojoj je oko 15,35 sati upaljačem izazvao požar. Vatra je ubrzo zahvatila cijelu prostoriju i njega, uslijed čega je smrtno stradao.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Ilustracija U novogodišnjoj noći Noćas gorio krov osnovne škole u Puli, uzrok požara nije poznat

U suradnji s pulskim Županijskim državnim odvjetništvom i povjerenstvom Ministarstva pravosuđa policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti tog smrtnog slučaja, budući nije jasno kako je zatvorenik uspio u samicu unijeti upaljač te kako nitko nije uočio požar prije nego je poginuo.

Pomoćnik ravnatelja Uprave za zatvorski sustav Ivica Šimac u ponedjeljak navečer potvrdio je novinarima kako su do utvrđivanja svih okolnosti ove nesreće s dužnosti udaljeni upravitelj zatvora, voditelj službe osiguranja i djelatnici koji su postupali u ovom slučaju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene