Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snimali stražnjicu djevojke

Pokrenut disciplinski postupak protiv troje policajaca zbog snimke s Jaruna: "Ja bih nju provocirao jednom uporabom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv troje policajaca pokrenut je disciplinski postupak zbog snimke na kojoj iz automobila snimaju stražnjicu djevojke na biciklu i pritom je bezobrazno komentiraju.

Ministarstvo unutarnjih poslova potvrdilo je na Twitteru da je pokrenut disciplinski postupak protiv svojih djelatnika koji su snimili video patrolirajući zagrebačkim Jarunom. Snimatelj zumira stražnjicu djevojke na biciklu, a čuju se, u najmanju ruku, neprimjereni komentari policajaca. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Policajka svojim kolegama sugerira da ih djevojka zapravo provocira, jedan od njih kaže da nema ništa protiv, a drugi komentira da bi i on nju provocirao "jednom uporabom". 

Snimka se tijekom nedjelje masovno dijelila na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, a iz policije tvrde da je nitko od sudionika nije javno objavio.

"Napravili smo potrebne provjere i utvrdili da je snimka autentična, pokrenut je disciplinski postupak za sve sudionike ali snimka nije bila namijenjena javnoj objavi niti ju je itko od sudionika javno objavio", poručili su iz MUP-a na Twitteru.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene