Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija 'Mir i Dobro'

Policija apelira: 'Ne odbacujte oružje uokolo, već javite policiji!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija počninje akciju 'Mir i Dobro'.

Cilj akcije 'Mir i Dobro' je spriječiti zlouporabu oružja i pirotehnike u blagdansko vrijeme, upozoriti na nestručno rukovanje, ali i sankcije. Upravo zbog toga počet će pojačan nadzor nad 140 prodavaonica koje se bave takvom prodajom, ali i nadzor po ulicama, štandovima i trgovima gdje se pirotehnika prodaje ilegalno. Poseban apel upućuju vlasnicima koji nemaju prijavljeno oružje.

FOTO Zavirite u hrvatski mobilni policijski ured

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

'Dragi građani, učinite sve što možete da apelirate na svoje sugrađane, svoju obitelj - vratite to oružje. Najgore je ako se odbaci u kanale, puteve, što se često događa - tada se dolaze neželjene posljedice, da djeca dođu u posjed toga. Nemojte odbacivati to uokolo, nego javite policiji, nećete biti sankcionirani', poručio je voditelj službe za javni red Tomislav Krtinić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene