Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija počninje akciju 'Mir i Dobro'.


Cilj akcije 'Mir i Dobro' je spriječiti zlouporabu oružja i pirotehnike u blagdansko vrijeme, upozoriti na nestručno rukovanje, ali i sankcije. Upravo zbog toga počet će pojačan nadzor nad 140 prodavaonica koje se bave takvom prodajom, ali i nadzor po ulicama, štandovima i trgovima gdje se pirotehnika prodaje ilegalno. Poseban apel upućuju vlasnicima koji nemaju prijavljeno oružje.

FOTO Zavirite u hrvatski mobilni policijski ured

Vezani članci Slovenska vojska uskoro na granici? - 1 Uz Kupu bi uskoro moglo biti više vojnika i policajaca nego izletnika: Naši političari ne vide problem, no građani su razočarani Zastava Hrvatske Mladić u Petrinji zapalio hrvatsku zastavu pa zaradio kaznenu prijavu

'Dragi građani, učinite sve što možete da apelirate na svoje sugrađane, svoju obitelj - vratite to oružje. Najgore je ako se odbaci u kanale, puteve, što se često događa - tada se dolaze neželjene posljedice, da djeca dođu u posjed toga. Nemojte odbacivati to uokolo, nego javite policiji, nećete biti sankcionirani', poručio je voditelj službe za javni red Tomislav Krtinić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook