Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven je!

Priveden tinejdžer koji je preko Facebooka prijetio Vladi i predsjedniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je otkrila tko stoji iza prijetnji jučer objavljenima na Facebook profilu Vlade.

Radi se o 17-godišnjem mladiću sa splitskog područja, neslužbena je informacija. O otkrivanju identiteta počinitelja izvijestila je i Vlada. 'Na kriminalističkom istraživanju nalazi se jedna maloljetna osoba', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Ilustracija četiri kaznena djela Muškarac (63) koji je prijetio Plenkoviću i Vladi završio u istražnom zatvoru

Iz Vlade dodaju da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku i da je potrebno obaviti još niz dokaznih radnji

Još uvijek nije poznato koje će mjere protiv 17-godišnjaka biti poduzete, odnosno, hoće li slučaj tretirati kao prijetnju ili prijetnju visokim državnim dužnosnicima.

>> Vladi RH putem Facebooka prijetio atentatom i bombaškim napadom

Podsjetimo, na Facebook profilu Vlade jučer su u popodnevnim satima osvanule dvije prijetnje. Tako je 17-godišnjak zaprijetio da će napraviti atentat na predsjednika RH Ivu Josipovića, dok je na drugom napisao kako će, zajedno s Ancolom Sedlar, dignuti zgradu Vlade u zrak.

Redakcija Dnevnik.hr-a upozorila je Vladu na prijetnje te je o svemu ubrzo obaviještena policija, a spornom korisniku blokiran je pristup Vladinom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene