Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nagrada je raspisana u cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja ovog kaznenog djela.


Policija nudi nagradu od 70 tisuća kuna za davanje obavijesti koja će doprinijeti razrješenju teškog kaznenog djela, obavijestili su na svojim stranicama. Riječ je o ubojstvu Hrvoja Turibaka u zagrebačkom naselju Špansko u srpnju 2012. godine. Priopćenje policije donosimo u cijelosti.

'To je jedna od najboljih obitelji koju znam, Hrvoje mi je bio frend'

'Sedmog srpnja 2012. godine između 14 i 15 sati u ulici Drage Gervaisa, u stanu u kojem je živio uz roditelje i brata, na štetu 24-godišnjaka počinjeno je kazneno djelo teškog ubojstva na okrutan i podmukao način opisano u čl. 111 st 1 KZ-a RH.

Usprkos provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici nisu došli do saznanja koja bi ukazala na identitet počinitelja.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja ovog kaznenog djela, sukladno članku 78. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima i članku 116. Pravilnika o načinu policijskog postupanja, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 70.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela.

Pozivamo sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi općeg kriminaliteta u Zagrebu, Heinzelova 98.'

Vezani članci Slika nije dostupna Tomislav Turibak oslobođen sumnje da je ubio brata Hrvoja Slika nije dostupna Odvjetnica osumnjičenog: Tomislav plače i jako mu je teško

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook