Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sprječavanje mogućih incidenata

Policija neće pustiti Golubovića u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnika ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec rekao je danas da postoje svi uvjeti da se Aleksandru Kristijanu Goluboviću, kojeg se povezuje sa srpskim podzemljem, zabrani ulazak u Hrvatsku, odluči li doći u Split gdje bi kako je najavljeno trebao gostovati na priredbi borilačkih vještina.

Borovec je izjavio Hini da se zabrane ulaska u Hrvatsku ne izdaju unaprijed, no odlučili li Golubović doći u Hrvatsku postoje svi uvjeti da mu to bude zabranjeno. To, dodao je, propisuje Zakon o strancima temeljem kojeg se pojedinom strancu može onemogućiti ulazak u Hrvatsku ako bi njegovo pojavljivanje moglo narušiti javnu sigurnost. 'Procjena policije je da bi njegov dolazak mogao izazvati niz incidenata i dovesti do ugrožavanja javne sigurnosti', kazao je. Za Golubovića se u javnosti navodi da ima kriminalnu prošlost i da ga se ubraja među vodeće pripadnike srpskog podzemlja. Njime se bavi i dokumentarni film 'Vidimo se na čitulji' (to jest osmrtnici) koji tematizira beogradsku mafiju i podzemlje iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Borbeni zrakoplov Su-34 Snažan udarac za Ruse Ukrajinci uništili tri ruska zrakoplova: Gubitak težak 100 milijuna eura

Priredbu borbi borilačkih vještina, zakazanu za 28. studenog na splitskim Gripama, organizira novoutemeljena organizacija 'Millenium Fighting Challlenge' koja je proizišla iz istoimenog splitskog kluba. U medijskim najavama za taj spektakl navodi se da bi se Golubović trebao boriti protiv Mađara Alberta Sarkozya. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene