Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija locirala nestalu djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija vjeruje kako se nestala 15-godišnja Samanta Čuljak iz Višnjevaca nalazi na području Osijeka. Djevojka je viđena na jednoj rođendanskoj proslavi, a mobitelom se javila svojoj prijateljici.

Policija vjeruje kako se srednjoškolka Samanta, koja je nestala u petak, nalazi na području Osijeka. Ušli su u trag njezinom telefonskom pozivu kojega je uputila prijateljici te su razgovarali sa svima s kojima je Samanta nakon nestanka bila u kontaktu.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Vjeruju da će je uskoro pronaći. Samanta je viđena i na rođendanskoj proslavi.

>> Traži se nestala djevojka

Njezina majka Zvjezdana Čuljak sumnja da je Samanta s nepoznatim starijim osobama planirala odlazak u Zagreb i bijeg preko granice.

Djevojka je učenica prvog razreda Srednje trgovačke škole u Osijeku. Problematičnog je ponašanja, ali nikada, kaže majka, nije odavala znakove nezadovoljstva ili naginjala bijegu od kuće, pa sumnja da joj je kćer možda i oteta.

Iako majka tvrdi da je Samanta problematičnog ponašanja, Ljubica Ljubojevć, pedagogica Srednje škole koju pohađa, kaže da djevojčica nije bila loša učenica.

Svi koji imaju saznanja o Samanti Čuljak, mogu se javiti majci na broj mobitela 098-612-217.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene