Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična nesreća na Šolti

Policajac izbjegavao divlju svinju pa sletio s ceste: ''Brzo voze umjesto da služe za primjer''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Šolti, tijekom noći sa srijede na četvrtak, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo policijsko vozilo. I jedna divlja svinja.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na otoku Šolti u noći sa srijede na četvrtak, policijski automobil je sletio s ceste jer je izbjegavao divlju svinju.

''Brzo voze i iživljavaju se, umjesto da služe za primjer. Noćas su imali prometnu na cesti za Nečujam na otoku Šolti'', tvrdi čitatelj za Dalmaciju danas. Iz policije su za taj portal rekli da pritužbi na rad policije nemaju, kao i da je u ovom slučaju za sve kriva divlja svinja, a ne brzina.

''12. kolovoza 2021.godine oko 1:25 sati na području Nečujma, na cesti D 111, došlo je do prometne nesreće u kojoj je službeno vozilo sletjelo izvan ruba kolnika. Prema do sada utvrđenim činjenicama policijski službenik koji je upravljao vozilom morao je naglo promijeniti smjer kretanja u cilju izbjegavanja divlje svinje koja je istrčala ispred vozila na kolnik, uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom'', odgovorili su iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća na Jadranskoj magistrali Vozač zaspao pa autom sletio u jarak: Ozlijeđena cijela obitelj, dvoje djece ima teške ozljede

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DVIJE NESREĆE Nova tragedija na hrvatskim cestama: Kod Vrbovca automobil sletio s ceste, poginula dva muškarca, treći prevezen u bolnicu

Policajac nije ozlijeđen, a na službenom vozilu nastala je materijalna šteta. ''Na mjestu događaja očevid je obavio djelatnik Postaje prometne policije Split'', rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene