Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac Jadranko Certin, teško ranjen prošloga utorka u pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama, oporavlja se u KB Dubrava, stanje mu je stabilno, iako je još uvijek na aparatu za disanje, doznaje se danas u toj bolnici.


Policajac Jadranko Certin, teško ranjen prošloga utorka u pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama, oporavlja se u KB Dubrava, stanje mu je stabilno, iako je još uvijek na aparatu za disanje, doznaje se u toj bolnici.

Vezani članci Policija pronašla tijelo u dvorištu obiteljske kuće Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati... U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku Strava kod Sesveta: Ubio majku pa pokušao pobjeći policiji, morali ga vezati

Drugi policajac, koji se zbog ozljede natkoljenice liječi na Odjelu traumatologije, osjeća se dobro i danas bi mogao biti pušten kući. Zdravstveno stanje policajca koji se liječi na kirurgiji KBC Zagreb od prostrijelne rane trbuha također stabilno te bi za nekoliko dana mogao biti otpušten kući. Kako se doznaje, još je u subotu iz te bolnice pušten policajac koji je zbog ozljede glave bio na neurokirugiji.