Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putnički zrakoplov Boeing 737-300, u vlasništvu tvrtke Maleth-Aero, na povratnoj liniji Osijek – Frankfurt – Osijek poletio je u nedjelju u 13.30 sati po lokalnom vremenu sa Zračne luke Osijek, priopćeno je iz osječke Zračne luke.


Time je radom, kako se navodi, započeo više puta najavljivani projekt pokretanja putničkih zrakoplovnih linija iz Osijeka prema nekoliko njemačkih destinacija u organizaciji tvrtke Sea Air.

Vezani članci Najezda komaraca - 6 Od samih prizora čovjeka zasvrbi: Unatoč milijunima za suzbijanje, u Osijeku i okolici opet se bore s najezdom komaraca Krušlin pušten na slobodu - 3 VIDEO Dva osječka suca i Drago Tadić idu u istražni zatvor, donesena odluka i za braću Mamić. Krušlin išetao iz zgrade Županijskog suda

Prema za sada poznatim podatcima, zrakoplov će povratno iz Osijeka za Frankfurt, letjeti u subotu, 29. kolovoza, te u utorak i petak 1. i 4. rujna, najavljeno je iz Zračene luke.

Nando Kos, direktor Sea Aira napominje, kako se navodi, za sada se planiraju organizirati dva leta tjedno za Frankfurt, dok će putnici za Stuttgart imati besplatan prijevoz Inter City vlakom od zračne luke u Frankfurtu do središta Stuttgarta. Za Munchen je u planu krajem rujna, početak organizacije charter letova, stoji u priopćenju.

"Zadovoljan sam što je s naše zračne luke, nakon više iscrpljujućih odgoda, Sea Air napokon započeo prometovanje k njemačkim destinacijama. Naravno, sada je potreban kontinuitet u održavanjutih linija kako bi se vratilo povjerenje u ovu tvrtku za koju se nadamo da će iskoristiti potencijal regije, rekao je direktor Zračne Luke Domagoj Marinić najvivši kako Zračna luka Osijek i Sea Air, proslavljajući pokretanje ove značajne zračne linije časte sve putnike koji planiraju letjeti za Frankfurt u subotu, 29. kolovoza i vratiti se u utorak 1. rujna, sa sniženim cijenom povratne karte u iznosu od 95 eura.

Karte po ovoj cijeni mogu se kupiti samo u putničkoj agenciji Zračne luke Osijek u hotelu Waldinger ili na šalterima za prodaju karata na zračnoj luci, poručio Marinić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook