Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaje u zatvoru

Polančecu odbijena molba za prijevremeni izlazak iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivšem potpredsjedniku Vlade, Damiru Polančecu odbijena je molba za prijevremeni izlazak na slobodu. Odslužio je dvije trećine zatvorske kazne od 10 mjeseci.

Iako je odslužio dvije trećene zatvorske kazne od 10 mjeseci, Damiru Polančecu je odbijena molba za prijevremeni izlazak na slobodu.

Pročitajte i ovo Damir Polančec NIZ RAZLOGA ZA TUŽBU Odvjetnici oslobođenih u aferi Spice pripremaju zajedničku tužbu protiv države. Polančec: "Nekoliko desetaka tisuća kuna za 12 godina ukradenog života..." Slika nije dostupna sud mu uvažio molbu, dorh se žali Daruvarac bi uskoro mogao na slobodu: "Dobio je pozitivno mišljenje zatvora. Ima najbolje ocjene"

Damir Polančec na zatvor je osuđen u slučaju Studija zbog protuzakonite isplate pola milijuna kuna vukovarskom odvjetniku.

>> Polančec traži uvjetni otpust iz zatvora

Zagrebački Županijski sud je u listopadu 2010. Polančeca nepravomoćno osudio na 15 mjeseci zatvora, proglasivši ga krivim zbog isplate pola milijuna kuna za nepotrebnu stručnu studiju, no Vrhovni mu je sud smanjio kaznu za pet mjeseci. Kao olakotnu okolnost sud je uzeo motiv zbog kojega je prekršio zakon, a to je pokušaj rješavanja statusa radnika vukovarskog 'Borova' srpske nacionalnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene