Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Đuro Popijač najvjerojatnije će sjesti u ministarsku fotelju Damira Polančeca. Premijerka Kosor još ništa ne želi potvrditi, no Popijaču su već danas u Opatiji na skupu ekonomista mnogi čestitali.


Potpredsjednička fotelja Damira Polančeca navodno još čeka Borislava Škegru, ali se sve glasnije spominje mogućnost uvođenja još jednog isključivo za politiku zaduženog potpredsjednika. Sva ta imenovanja - pa i ono Popijačevo - u Sabor bi mogla doći već idući tjedan. 'Ja svaki dan važem mnoge stvari u životu. Dogodit će se ono što se treba dogoditi. Ulazak u Vladu svakom čovjeku bi trebala biti jedna osobna čast', kazao je danas Popijač, još uvijek aktualni predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca.

Vezani članci Slika nije dostupna Jandroković na sastanku Jadransko-jonske inicijative Slika nije dostupna HDZ: Polančecove tvrdnje su laž

>> Bebić: 11 dana je previše bez ministra gospodarstva

'Ako su objektivne procjene da netko može obavljati tu dužnost prihvatit ću ga, a ako netko nije po mome ukusu to ću reći na internim raspravama. A u Saboru ćemo odlučiti onako kako se dogovorimo', kazao je o izboru potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva predsjednik Sabora Luka Bebić.