Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši Potpredsjenik Vlade Damir Polančec došao je podići svoju radnu knjižicu u Vladu, no tamo ga nisu htjeli pustiti već je sve obavio na prozoru.


Iako je Polančec prije godinu dana podnio ostavku na svoj položaj u Vladi, nije pronašao novi posao u međuvremenu, pa je iskoristio svoje pravo kojim je pola gdine primao punu plaću, a drugi dio godine njenu polovicu. Budući da je godina dana prošla Polančec je na svoje staro radno mjesto morao doći po radnu knjižicu, no doček u Vladi nije bio ni najmanje topao.

>> Polančec se nagodio, godinu dana uvjetno: 'Neću biti Pedro!'

Vezani članci Glasovanje, ilustracija Vlada danas raspisuje lokalne izbore: Novu vlast biramo u čak 576 gradova, općina i županija Plenković objavio da će umirovljenici dobiti COVID dodatak u iznosima od 400 do 1200 kn - 2 Plenković otkrio iznos COVID dodatka: "Ovime ne kupujemo glasove umirovljenika. Ovo je potez odgovorne Vlade"

'Istina je, mog klijenta nisu htjeli pustiti u personalni odjel gdje je trebao podići svoju radnu knjižicu već su mu je dali preko prozora pa je raskid radnog odnosa potpisao na prozorskoj dasci. Polančecu nije bilo nimalo ugodno i osjeća se bijesno i jadno', kazao nam je njegov odvjetnik Anto Nobilo koji cijeli postupak ponašanja prema bivšem potpredsjedniku Vlade opisuje kao 'nekulturan'.

Nobilo ističe kako je Polančec ranije najavio svoje dolazak te da nitko iz Vlade ne može reći da se za to nije znalo. 'Mora vam biti jasno da niti jedan činovnik ne bi to napravio da nije imao nalog s vrha', uvjeren ja Nobilo dodajući kako je i samom činovniku bilo jako neugodno dok je preko prozora Polančecu dodavao radnu knjižicu.