Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službenici banke ga 'pročitali'

Pokušao podići više od milijun eura u banci s krivotvorenim dokumentima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu lani nije uspjelo pomoću krivotvorenih dokumenata u banci podići novac s deviznih računa osoba čije je dokumente krivotvorio, 32-godišnjak je u Rijeci u utorak to ponovno pokušao, prvo tražeći isplatu od 100.000 eura, a potom i 920.000 eura, no zaposlenici branke su uočili prijevaru i pozvali policiju koja ga je uhitila.

Riječko Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je da je 32-godišnjak zadržan u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje se tereti, odnosno krivotvorenja isprave te pokušaja prijevare,

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Tužiteljstvo ga sumnjiči da je 23. studenoga prošle godine pomoću krivotvorenih dokumenata pokušao podići novac na šalteru u banci, a istu prijevaru pokušao je i 4. listopada ove godine, zatraživši prvo isplatu 100.000 eura, a potom još 920.000 eura s deviznih računa osoba čije je dokumente krivotvorio.

Zaposlenici banke posumnjali su u vjerodostojnost dokumenata te mu odbili isplatiti novac, a nakon drugog pokušaja je uhićen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene