Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što mu lani nije uspjelo pomoću krivotvorenih dokumenata u banci podići novac s deviznih računa osoba čije je dokumente krivotvorio, 32-godišnjak je u Rijeci u utorak to ponovno pokušao, prvo tražeći isplatu od 100.000 eura, a potom i 920.000 eura, no zaposlenici branke su uočili prijevaru i pozvali policiju koja ga je uhitila.


Riječko Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je da je 32-godišnjak zadržan u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje se tereti, odnosno krivotvorenja isprave te pokušaja prijevare,

Vezani članci Pijavica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pijavica prošla Rijekom: Čupala stabla, nosila krovove, razbila autobusnu stanicu, pobacala barke na suhom Kiša u riječkom autobusu (Screenshot: čitatelj) Nevjerojatna snimka iz riječkog gradskog autobusa: Putnici se vozili s otvorenim kišobranom i za to su imali dobar razlog

Tužiteljstvo ga sumnjiči da je 23. studenoga prošle godine pomoću krivotvorenih dokumenata pokušao podići novac na šalteru u banci, a istu prijevaru pokušao je i 4. listopada ove godine, zatraživši prvo isplatu 100.000 eura, a potom još 920.000 eura s deviznih računa osoba čije je dokumente krivotvorio.

Zaposlenici banke posumnjali su u vjerodostojnost dokumenata te mu odbili isplatiti novac, a nakon drugog pokušaja je uhićen. (Hina)