Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na mjesnom groblju u Boraji pokopan je 52-godišnji Marinko Knežević, pripadnik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik. Knežević je preminuo 6. rujna u KB Dubrava kao 11. žrtva požara na Kornatu.


Komemoracija u povodu smrti 52-godišnjeg Marinka Kneževića, pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, koji je 6. rujna preminuo u Kliničkoj bolnici u Dubravi u Zagrebu kao 11. žrtva požara na Kornatu, održana je danas u područnoj školi u Boraji, Kneževićevom rodnom mjestu.

Vezani članci Milorad Pupovac SNV organizirao komemoraciju za srpske žrtve ustaškog režima: "Oni koji u NDH žele vidjeti 'božje djelo' trebaju se svaki put suočiti sa sramom i stidom" Održana komemoracija za Silvija Tomaševića - 3 Održana komemoracija za Silvija Tomaševića: ''Mijenjale su se ideologije i države, ali ostao je on kao titan, kao svjetionik koji je svoj posao, bez obzira na uređenje i države, doživljavao uvijek jednako''

U nazočnosti supruge, majke, brata, sestre, te brojnih mještana, od Kneževića se oprostio zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Goran Bilušić, šibenska gradonačelnica Nedjeljka Klarić i župan šibensko-kninski Goran Pauk.

Knežević je profesionalnim vatrogascem postao 1977., bio je hrvatski branitelj i nositelj spomenice Domovinskog rata.

Sprovod Marinka Kneževića održat će se danas u 16 sati na mjesnom groblju u Boraji.