Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na groblju sv. Duh u Tisnu pokopan je 19-godišnji Josip Lučić, civilni ročnik, koji je u srijedu preminuo od posljedica opeklina zadobivenih u gašenju požara na otoku Kornatu.


Uz roditelje, brojne prijatelje, lokalne i županijske čelnike te nekoliko tisuća stanovnika iz Tisna i okolnih mjesta posljednjem ispraćaju Josipa Lučića u ime Vlade bili su nazočni ministri Ivica Kirin i Božidar Kalmeta.

Vezani članci Slika nije dostupna Stanje Frane Lučića nepromijenjeno Slika nije dostupna Frane Lučić pri svijesti i diše samostalno

Josip Lučić je u tišnjanskom DVD-u služio civilni vojni rok i 30. kolovoza bio je poslan u akciju gašenja požara na otoku Kornatu. Unatoč naporima liječnika preminuo je 5. rujna u KB Dubravi od posljedica teških opeklina zadobivenih u požaru. 

>> Preminuo i Josip Lučić 

>> Kornat: Josip Lučić bio je civilni ročnik, a ne vatrogasac 

>> Održana komemoracija za Josipa Lučića

Lučić je po zanimanju bio kuhar, a služenje civilnog vojnog roka u DVD-u, gdje je prije godinu dana završio vatrogasni tečaj, trebao je završiti sredinom rujna.

Jutros je u Tisnom održana komemoracija za Josipa Lučića.

Sutra će u Vodicama u 16,30 sati biti pokopan i 17-godišnji Karlo Ševerdija, član vodičkoga DVD-a.

Vrijeme pokopa 11. žrtve kornatske tragedije, Marinka Kneževića, iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe još nije objavljeno.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju