Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Tisnom pokopan Josip Lučić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na groblju sv. Duh u Tisnu pokopan je 19-godišnji Josip Lučić, civilni ročnik, koji je u srijedu preminuo od posljedica opeklina zadobivenih u gašenju požara na otoku Kornatu.

Uz roditelje, brojne prijatelje, lokalne i županijske čelnike te nekoliko tisuća stanovnika iz Tisna i okolnih mjesta posljednjem ispraćaju Josipa Lučića u ime Vlade bili su nazočni ministri Ivica Kirin i Božidar Kalmeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stanje Frane Lučića nepromijenjeno Slika nije dostupna Frane Lučić pri svijesti i diše samostalno

Josip Lučić je u tišnjanskom DVD-u služio civilni vojni rok i 30. kolovoza bio je poslan u akciju gašenja požara na otoku Kornatu. Unatoč naporima liječnika preminuo je 5. rujna u KB Dubravi od posljedica teških opeklina zadobivenih u požaru. 

>> Preminuo i Josip Lučić 

>> Kornat: Josip Lučić bio je civilni ročnik, a ne vatrogasac 

>> Održana komemoracija za Josipa Lučića

Lučić je po zanimanju bio kuhar, a služenje civilnog vojnog roka u DVD-u, gdje je prije godinu dana završio vatrogasni tečaj, trebao je završiti sredinom rujna.

Jutros je u Tisnom održana komemoracija za Josipa Lučića.

Sutra će u Vodicama u 16,30 sati biti pokopan i 17-godišnji Karlo Ševerdija, član vodičkoga DVD-a.

Vrijeme pokopa 11. žrtve kornatske tragedije, Marinka Kneževića, iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe još nije objavljeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene