Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 100 sekundi

Pogledajte čime se Vlada pohvalila za svojih 100 dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada Zorana Milanovića danas obilježava prvih 100 dana rada.

Povom prve 'stotke', Vlada je na YouTube objavila prikladan video od 100 sekundi u kojem se uglavnom ističe jedna od većih noviteta u Vladi - aktivnosti na društvenim mrežama i komunikacije s građanima preko istih.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

'100 dana Vlade kroz 100 sekundi na internetu. U prvih 100 dana donijeli smo proračun niži za 3,4 milijarde, donijeli smo tešku odluku o brodogradilištima, zadržan je kreditni rejting, uvodi se red u plaćanje poreza, pripremaju se investicije, referendum za ulazak u EU prošao je dvotrećinskom većinom. Tek smo na početku', stoji u opisu Vladinog videa o prvih 100 dana rada. 

Povodom prvih 100 dana nove Vlade premijer Zoran Milanović sutra će u 10 sati uživo, putem video prijenosa, odgovarati na pitanja koja su mu postavili građani putem društvenih mreža. Kako su izvijestili, građani su novoj Vladi postavili 1.004 pitanja kroz 28 sati. S obzirom na veliki broj pitanja premijer Milanović odgovarat će na ona najčešća.

Podsjetimo, za prvih 100 dana u Banskim dvorima Nova TV provela je veliko istraživanje o Vladi Zorana Milanovića, dobrim i lošim potezima, odnosu premijera, ali sve to uspoređujući s prvih 100 dana Vlade Jadranke Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene