Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skijanje na vodi sve popularnije

Pogledajte ovaj adrenalinski mamac za turiste!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednih 10 godina sve traženije skijanje na vodi postalo je pravi hit među domaćim i stranim gostima. Najveća vučnica na Jadranu nalazi se u Poreču.

Dnevno vučnicom prođe i do nekoliko stotina skijaša na vodi. U prosjeku svaki odvozi 4 kilometra. Kreću se brzinom od 30 pa sve do 58 km/h. Ovisno o tjelesnoj spremi.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti

>> Evo zašto ovu plažu posjeti 200.000 kupača godišnje!

Sve traženiji ljetni sport djeluje na cijelo tijelo. Padove ublažava more, tako da ozljeda gotovo ni nema. Trikovi su uvijek najcjenjeniji. A koliko je poželjan govori i činjenica da je svake godine sve više onih kojima je skijanje na vodi najvažniji dio turističke ponude.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene