Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa strana zime

Pogledajte masovno grudanje zagrebačkih studenata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački studenti pokazali su da snijeg može biti i zabavan! Predah od učenja potražili su u masovnom grudanju, sada već tradicionalnom događaju u SD Stjepan Radić.

Ispred studentskog doma Stjepan Radić grude su sinoć letjele na sve strane. 'Ovo je kultni događaj, uvijek se priča o grudanju na Savi', kaže jedan student.

Pročitajte i ovo Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode" Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća"

S rukavicama ili bez njih gruda se radila lako i brzo. A još lakše razbijala. S jedinim ciljem - dobro se zabaviti. Unatoč temperaturi ispod nule, svatko je imao svoj način kako se ugrijati. 'Imam 4 sloja tajica, hulahopki i svega', rekla je jedna studentica.

Više stotina studenata iz svih zagrebačkih domova odmor od učenja potražilo je upravo u grudanju. 'Ovo nam je kao relaksacija od ispitnih rokova', kaže jedan student.

Običaj masovnog grudanja u studentskom domu na Savi prenosi se već godinama.'Druženje studenata da se vidi da smo živi, da smo veseli da pošaljemo veselu i pozitivnu sliku Hrvatskoj', kaže Marko Boras, organizator masovnog grudanja. Pozitivnu sliku poslat će opet već za nekoliko dana. Čim padne novi snijeg.

Svoja 'snježna' iskustva i fotografije pošaljite nam na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene