Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara na prosvjedu se prepirao s ministrom zaštite okoliša Mihaelom Zmajlovićem.


Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović danas je boravio u Slavonskom Brodu i pridružio se građanima u prosvjedu. Među građanima je bio i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, a između njega i ministra nastala je glasna prepirka.

Vezani članci Slika nije dostupna BLOKIRALI GRANIČNI PRIJELAZ ''Sve ćemo napraviti da zaštitimo našu djecu'' Slika nije dostupna DOSTA IM JE Ako Vlada ne riješi problem prijete blokadom granica i tužbom protiv RH

'Ja sam se već dokazao, za razliku od vas koji se tek trebate dokazati. Prema tome, ja ću se za ove građane boriti bez obzira što vi pričali o Brodu', kazao je Duspara ministru Zmajloviću. 'Imamo iste ciljeve', odvratio mu je ministar Zmajlović.

>> Brođani su sada navukli i gas maske!

'Ja se borim za Brođane kao i vi', kazao je ministar Zmajlović Duspari. 'Ne, vi se ne borite. Danas ste došli ovdje olajavati gradonačelnika grada Slavonskog Broda, imate snimke, imate sve. Ja vas nisam nigdje prozvao', odvratio je Duspara. 'Ljudi neka procijene tko se kakvim rječnikom ovdje koristi, ja nisam došao olajavati', zaključio je ministar Zmajlović ovu kratku prepirku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook