Predsjednica Grabar-Kitarović prisustvovala je prezentaciji rezultata rada skupine za brendiranje Republike Hrvatske članovima Vlade.

Galerija


Fotoreporteri su danas pred zgradom Vlade zabilježili susret predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića.

Vezani članci Zagreb: Vlada raspravljala o godišnjem izvješću o obrani za 2018. godinu (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković: "Nadležna ministarstva rade na limitiranju troškova za Uljanik i rješavanju pitanja prava radnika" Hrvatska u NATO-u, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filić) Hrvatska prije deset godina ušla u NATO: "Nitko vam više neće uzeti slobodu"

Premijer je srdačno dočekao Predsjednicu i uveo je u zgradu Vlade, gdje će, kako je najavljeno, prisustvovati "prezentaciji rezultata rada Radne skupine Predsjednice Republike za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske članovima Vlade Republike Hrvatske".

S obzirom na to da između dvoje čelnih ljudi države ne vladaju uvijek idilični odnosi, srdačne fotografije koje donosimo ne viđaju se često.