Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas oko 2 sata dogodila u blizini raskrižja Ulice Pavleka Miškine i Koprivničke ulice u Varaždinu smrtno je stradao 24-godišnji Tomislav Kuzmić, državni reprezentativac i prvak Hrvatske u hrvanju u kategoriji do 74 kilograma.


Po priopćenju varaždinske policije, do nesreće je došlo kad je 25-godišnji M. D., u čijem se automobilu nalazio Kuzmić, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem, pa se automobil zaletio u stup javne rasvjete i prevrnuo na krov.

Vezani članci Andrej Plenković i Alen Runac Kandidat za varaždinskog gradonačelnika, sadašnji direktor groblja, uz račun za grobnu naknadu poslao i - svoju fotografiju Radimir Čačić Čačić će se kandidirati za još jedan mandat na čelu županije, najavio i projekte vrijedne 2,5 milijardi kuna: ''Prihvaćam ovaj izazov''

Kuzmić je ispao iz automobila, a od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Vozač M. D. i 22-godišnji J. K., koji je također bio u automobilu, ozlijeđeni su i pružena im je liječnička pomoć, no njihove ozljede još nisu okvalificirane.

Kuzmić je bio član Hrvačkog kluba Vindija i student druge godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Njegovo je tijelo prevezeno na odjel patologije varaždinske Opće bolnice radi obdukcije.