Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poduzetnik blizak Dodiku

'Pao' na hrvatskoj granici: Zaplijenili mu 450 tisuća eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska policija zaplijenila je 450 tisuća eura koje je u zemlju pokušao unijeti Slobodan Stanković, građevinski poduzetnik iz Republike Srpske kojega se smatra bliskim predsjedniku tog entiteta Miloradu Dodiku, objavila je Televizija Federacije BiH (FTV).

Prema izvorima FTV-a, Stanković je 450 tisuća eura u gotovom novcu u nedjelju pokušao unijeti u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Stara Gradiška.

Od slavonskobrodske policijske uprave doznaje se da je u nedjelju oko 13 sati na međunarodnom graničnom prijelazu Stara Gradiška policija u suradnji s carinom prilikom granične kontrole kod državljanina BiH pronašla nekoliko stotina tisuća eura koje nije prijavio carini. Identitet državljanina BiH nije objavljen.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik 2. svibnja Dodik i dalje ne priznaje genocid, ali spreman se pokloniti žrtvama u Srebrenici: "Odnijet ćemo vijence u Potočare ako to ne vrijeđa nikoga" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

>> Dodikova neformalna šefica diplomacije bit će nova premijerka

Protiv njega je pokrenut optužni prijedlog temeljem zakona o deviznom poslovanju, doznaje se od uprave. Slobodan Stanković vlasnik je tvrtke 'Integral Inženjering' iz Laktaša, mjesta iz kojega potječe i Dodik.

'Integral Inženjering' glasi za tvrtku koja na natječajima redovito dobiva sve veće građevinske poslove koji se financiraju iz entitetskog proračuna. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene