Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pozdrav iz Osijeka'

Prekrasna poruka maloj lavici Nori!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nora Šitum nalazi se u Dječjoj bolnici Philadelphija već mjesec i pol dana, gdje je otputovala s roditeljima Đanom i Ivicom na eksperimentalnu terapiju, za koju su građani Hrvatske, šire regije, ali i oni iz SAD-a, Kanade i Australije sakupili 5,3 milijuna kuna.

Podrška malenoj Nori Šitum ne posustaje, pa se na Facebook stranici, koja je posvećena Nori pojavila predivna fotografija podrške. S natpisom, koji je 'nosio' čitavu humanitarnu akciju ' Nora u srcu' pozdrave hrabroj djevojčici uputili su iz Osijeka.

Pročitajte i ovo Hod za život Istaknuli problem femicida Osječki SDP oštro reagirao na Hod za život: "Dio su agende koja povezuje klečavce i hodače" Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv"

Od prošlog se tjedna Nora nalazi na odjelu intenzivne njege, gdje se bori s još jednom preprekom na teškom putu liječenja zloćudne hematološke bolesti - gljivičnom infekcijom, o čemu ste mogli čitati na Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene