Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilježavanje 60. obljetnice

Podravka se oglasila o Plenkovićevom licu na Vegeti: "Personalizirane bočice bile su integralni dio slavljeničke kampanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave da je nekadašnja suradnica premijera Andreja Plenkovića, Martina Dalić dolazi na mjesto predsjednice Uprave Podravke, pojavila se fotografija objavljena prije dvije godine u tvorničkom glasilu te kompanije. Iz Podravke su objasnili o čemu se radi.

U utorak je objavljeno da Martina Dalić postaje nova predsjednica Uprave Podravke. Radi se o nekadašnjoj suradnici premijera Andreja Plenkovića, a mnogi je pamte po aferi Borg.

Upravo to je bio povod da se podsjetimo poklona koji je Plenković dobio od Podravke prije dvije godine. Naime, radi se o bočici Vegete, svjetski poznatog proizvoda te kompanije, s njegovom slikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posebni dizajn Martina Dalić postaje nova šefica Podravke, stigle i prve reakcije. Prisjetite se kakav je poklon premijer dobio prilikom posjeta

Kako je došlo do toga da premijer zamijeni poznatog francuskog kuhara s brčićima na bočici svjetski poznatog začina za jelo? Iz Podravke navode da se radi o personaliziranoj Vegeti s printom različitih ljudi koja je bila integralni dio pmotivne kampanje povodom 60. obljetnice.

Priopćenje Podravke prenosimo u cijelosti.

"U sklopu kreativnog koncepta za potrebe promotivne kampanje povodom obilježavanja 60. godišnjice Vegete, kreativni tim Podravke i agencija Bruketa&Žinić&Gray osmislili su mogućnost tiska posebnih izdanja Vegete s personaliziranim printom različitih ljudi.

Povodom medijskih objava o poklonu koji je svojedobno uručen predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, naglašavamo kako je prigodom posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića sa suradnicima 22. kolovoza 2019., tadašnji predsjednik Uprave Marin Pucar poklonio premijeru upravo takvo izdanje Vegete s vlastitom fotografijom, kao simboličnu gestu povodom velike obljetnice najpoznatijeg hrvatskog izvoznog proizvoda.

Pročitajte i ovo Martina Dalić stigla u Podravku - 1 Novo vodstvo Martina Dalić nakon preuzimanja vodstva u Podravci: "Posao koji sam obavila u Agrokoru predstavlja veliku referencu za ovaj posao"

Fotografije s navedenog događanja objavili smo u našem internom glasilu, koje distribuiramo zaposlenicima i šaljemo na kućne adrese umirovljenika.

Koncept personalizirane Vegete bio je isključivo integralni dio slavljeničke kampanje, te je u godini 60. obljetnice Vegete isti promotivni proizvod s personaliziranom fotografijom uručen i drugim gostima i poslovnim partnerima Podravke", priopćeno je iz te kompanije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene