Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz afere u aferu

Podmetanja ili paranoja? ''Uvijek su krivi drugi kad izvadite nekome činjenice''

Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr)
Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar državne imovine, Goran Marić, nije prvi ministar ove Vlade koji spominje bande ili podmetanje kada se pojavi neka afera. Često tvrde i da im podmeću protivnici velikih reformi koje provode. Iz oporbe im poručuju - paranoični ste i uvijek su vam drugi krivi.

Vikendice na moru, droga i prostitucija, skupocjeni automobili - bezobzirni podmetači afera ne biraju načine, smatraju ministri.

Pročitajte i ovo Akademski moral; ilustracija - 2 Provjereno donosi U Hrvatskoj žive superljudi? Istovremeno rade kao ministri i penju se po akademskoj ljestvici: "Jesmo li došli do toga da je netko na funkciji odjednom toliko pametan?" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

Ni ministar financija Zdravko Marić nije prošao neokrznut - od priče da ga je šibenski poduzetnik Josip Stojanović Jolly častio ulaznicama za utakmice svjetskog prvenstva do imenovanja njegove sestre u HANFI.

Jesu li u opasnosti i ostali ministri reformatori? Nema razloga za strah, ako ministar pošteno radi, poručuju iz oporbe.

''Uvijek su krivi drugi, uvijek su krivi drugi kad vi izvadite nekome činjenice'', kazao je Peđa Grbin iz SDP-a.

''Ne treba biti paranoičan niti jedan ministar. On je na javnoj funkciji i ako ga se propituje vjerojatno je s razlogom'', smatra Tomislav Panenić iz Mosta.

Na meti podmetača afera nisu samo ministri reformatori i vlada. I drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić tvrdi da se našao u igri podmetanja i to uz zloporabu institucija kaznenog progona.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene