PR
PR Foto: PR

Petak donosi Eurojackpot i glavni dobitak od 74.000.000 kn, a subotnje izvlačenje Lota 7 glavni dobitak od 5.000.000 kn i dobitak 6+1 od 400.000 kn.


Ovog tjedna na blagajnu Hrvatske Lutrije stigla su nam dva dobitnika - sretni igrač iz Splita koji je u Lotu 7 na istom listiću osvojio glavni dobitak te dobitak 6+1 u ukupnom iznosu od 7.612.465,86 kuna te dobitnica koja je na nagradnoj igri „Sreća na kvadrat“ osvojila apartman u Poreču. S nama su ukratko podijelili svoje priče.

„Mislim i dalje igrati, to je ipak igra i prvenstveno zabava, a tko igra njemu se i posreći...baš kao što se i meni ovog puta“ – rekao nam je splitski dobitnik. Podsjetimo kako je sretni listić uplaćen 20. kolovoza na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zrinsko Frankopanskoj ulici, a dobitnik je odigrao dvije kombinacije i dodatnu igru Joker za 19 kuna. Uglavnom igra Loto 7 i nema svoje sretne brojeve, a listiće uplaćuje na prodajnim mjestima koja su mu usput. Kaže kako je je nekoliko puta provjeravao brojeve, a prvi osjećaj koji je nastupio bila je nevjerica: „Čudno se osjećam i ne znam što ću sve s dobitkom, nisam još napravio planove.“ Na pitanje ima li kakvu poruku za ostale igrače, kratko je izjavio: „Igrajte, treba se nadati, a nada zadnja umire“ te za kraj dodao: „Hvala Lutriji što je izvukla moje brojeve.“

Odlično raspoložena, nasmijana Zagrepčanka Ružica Rašeta, stigla je u pratnji obitelji te nije skrivala svoje uzbuđenje: „Presretna sam! Odigrala sam svoju najdražu igru Loto 7 i poslala sms. Igram već više od 10 godina i sada sam imala predosjećaj da ću baš ja biti dobitnica. Sada me čeka moja oaza mira, u pravo vrijeme jer se spremam u mirovinu. Oduvijek mi je bila želja imati vlastiti apartman negdje na moru i jako se veselim idućem ljetu u Istri.“ Ispratili smo našu dobitnicu sa željom da nam se obavezno javi s prvim dojmovima iz Poreča.

Još jednom čestitamo našim dobitnicima i želimo im puno sreće u igrama Hrvatske Lutrije koje u narednim danima donose puno zabave i sjajnih dobitaka. Petak donosi Eurojackpot i glavni dobitak od 74.000.000 kn, a subotnje izvlačenje Lota 7 glavni dobitak od 5.000.000 kn i dobitak 6+1 od 400.000 kn.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju